Si eres un colegio o centro educativo,

Llar d'Infants Guinyol (Barcelona)

Centro Privado

Llar d'Infants Guinyol
TEL: pref 934401814 934401814
FAX: fax 934401814 934401814

Puedes contactar con Llar d'Infants Guinyol para resolver cualquier duda o si lo prefieres concertar una visita y serás atendido en persona:

-

¿Conoces este colegio? ¡Ponle Nota!
¡Sé el primero en evaluar este colegio!
41.3744931; 2.1258673

C. Ventura Plaja, 36 (Barcelona) Barcelona 08028 España

Compartir este colegio:   Facebook   Twitter

¡Recuerda! Tu opinión sobre Llar d'Infants Guinyol es muy importante para otras familias y usuarios

Resumen:

Filtrar por:

Opiniones (0)

Evaluación por Características:

Ubicación:

Calidad de enseñanza:

Profesores:

Instalaciones:

Servicios ofertados:

Puntuación de Usuarios:
Sobresaliente
Notable
Bien
Suficiente
Insuficiente
Menú

Descripción general del centro y del proyecto educativo:

A la Llar d’Infants Guinyol entenem l’educació dels primers anys com un procés de desenvolupament constructivista.

L’infant adquireix i desenvolupa les seves capacitats intel.lectuals, motrius, socials i emocionals mitjançant els seus sentits i l’experiència.
Per a què aquest desenvolupament sigui harmònic creiem necessària una relació afectiva de qualitat entre l’educador i l’infant. L’activitat autònoma de l’infant serà el motor del seu propi creixement i la regularitat en els esdeveniments li proporcionarà una seguretat sobre el coneixement d’ell mateix i del seu entorn.

L’infant
La curiositat de l’infant està vinculada en gran mesura amb l’alegria, la intimitat i el sentiment de seguretat que experimenta envers l’adult. Per tant l’adaptació serà un moment molt important, l’infant crearà un vincle afectiu amb l’educador que donarà pas a que segueixi la seva pròpia esfera d’interès: desplaçar-se, jugar, familiaritzar-se amb les pròpies capacitats i amb el món que l’envolta, aprendre a actuar d’una manera cada vegada més madura, aprendre a canviar de posició o de lloc, a ocupar-se dels objectes i a relacionar-se amb els seus companys.

L’Educador
El paper de l’educador serà crear un vincle afectiu amb l’infant que garanteixi un entorn ric. Aquest entorn, amplia i diversifica les experiències viscudes per transmetre amb l’activitat diària uns hàbits que permeten a l’infant aconseguir autonomia i seguretat per adquirir nous aprenentatges en el seu procés personal.

Etapa Educativa:

  • Escuela Infantil (0 a 3 años)

Idiomas:

  • Inglés
  • Español

Información Relevante:

Projecte de Dansa "Belluga't" Anglès amb Kids&Us Servei d'acollida de 7:30h a 9:00h i de 17:00h a 19:30h Cuina propia Natació al Club Mediterrani Servei Psicològic per les famílies

Menú

¡Recuerda! Tu opinión sobre Llar d'Infants Guinyol es muy importante para otras familias y usuarios

¡Ponle Nota ahora! Compartir este colegio: Facebook Twitter
Este sitio web utiliza cookies propias y ajenas para mejorar la experiencia de usuario y elaborar estadísticas. Suponemos que si continua navegando en este sitio web, acepta su uso. Más información