Este sitio web utiliza cookies propias y ajenas para mejorar la experiencia de usuario y elaborar estadísticas. Suponemos que si continua navegando en este sitio web, acepta su uso.

Escola Daina-Isard (Olesa de Montserrat)

Centro Privado

Escola Daina-Isard
TEL: pref 937780994 937780994
FAX: fax

Puedes contactar con Escola Daina-Isard para resolver cualquier duda o si lo prefieres concertar una visita y serás atendido en persona:

10Sobresaliente

¿Conoces este colegio? ¡Ponle Nota!
1 Persona ya ha evaluado este colegio
41.5453528; 1.9003008

C. Cerdanya, 15 (Olesa de Montserrat) Barcelona 08640 España

Compartir este colegio:   Facebook   Twitter

¡Recuerda! Tu opinión sobre Escola Daina-Isard es muy importante para otras familias y usuarios

Resumen:

Filtrar por:

Opiniones (0)

Evaluación por Características:

Ubicación:

Calidad de enseñanza:

Profesores:

Instalaciones:

Servicios ofertados:

Puntuación de Usuarios:
Sobresaliente
Notable
Bien
Suficiente
Insuficiente
Menú

Descripción general del centro y del proyecto educativo:

L'Escola Daina Isard Cooperativa d'Ensenyament és una cooperativa de pares/tutors legals, d'iniciativa social, de caràcter no lucratiu, al servei de la comunitat, que es defineix com un centre d'estudis per a la promoció i difusió de la cultura i el desenvolupament intel·lectual.
L'Escola entén i accepta l'educació com a responsabilitat compartida per tota la comunitat educativa: alumnes, família, professorat i personal no docent.
L'objectiu de l'Escola és l'ensenyament des d'una perspectiva global, és a dir, que l'alumne adquireixi els hàbits i la cultura que el facin responsable de la pròpia llibertat i l'insereixin en una societat per tal de millorar-la.
Per aconseguir aquest objectiu cal un clima de confiança, respecte i cooperació entre pares/mares, professorat, personal no docent i, sobretot, alumnes.
El resultat d'aquesta tasca ha de ser la valoració de la vida en totes les seves dimensions, i l'adquisició d'un sentit positiu i joiós davant la realitat.
L'Escola, des del respecte a la llibertat religiosa i la consciència personals, pren com a àmbit d'actuació l'humanisme cristià ja que la transcendència de la persona possibilita de forma especial la relació amb un mateix, amb els altres i amb el món.
L'Escola té com a llengua vehicular el català en tots els àmbits d'actuació; i es compromet a l'ensenyament de les dues llengües oficials del país per tal d'aconseguir en ambdues uns nivells vàlids de competència lingüística, així com a l'ensenyament d'altres llengües estrangeres.

Etapa Educativa:

  • Bachillerato
  • Infantil (3 a 6 años)
  • Primaria
  • Educación Secundaria Obligatoria

Idiomas:

  • Catalán/Valenciano
  • Inglés
  • Español
  • Francés

Información Relevante:

Equip TAC Equip d'orientació i suport Més de 60 professionals Menjador Transport Permanències Mediateca Copisteria 6 pistes (futbol, bàsquet, voleibol...) Laboratoris Sala Audiovisuals Gimnasos Vestuaris Aules art Robolab Medialab Estudi fotografic Espai Croma ...

  • El precio minimo por enseñanza es de 100 euros al mes.
  • El precio maximo por enseñanza es de 280 euros al mes.
Menú

¡Recuerda! Tu opinión sobre Escola Daina-Isard es muy importante para otras familias y usuarios

¡Ponle Nota ahora! Compartir este colegio: Facebook Twitter

Opiniones (1)

Escola Daina-Isard

10/28/2015

5

10/10

alumni2323Ex-alumno

Las mejores instalaciones

Tiene las mejores instalaciones para una escuela: -Laboratorios -Taller -Medialab -Robolab -Gimnasio -Audiovisuales -... Servicio de comedor con cocina propia y servicio de transporte. Una escuela comarcal con educación infantil, primaria, secundaria y batxillerato.

Menú